Gap Filler Project 13: 10 Square Metre Office Building

The 10 Square Metre Office Building was a project conducted by SHAC (Sustainable Habitat Challenge) and a small group of young people. They built a sub-consent (10 square metre footprint in total) building on a vacant site in Sydenham which was then donated to Gap Filler to serve as their head office. It was built with recycled materials and material recovered from demolitions, and can be relocated to other sites.

Last updated
10:28pm 2nd November 2017
Type
Collection
Identifier
qsr-collection:379

Video of the 10 Square Metre Office Building Build
Video of the 10 Square Metre Office Building Build
Video of people building the 10 Square Metre Office Building, the new Gap Filler Headquarters.
Contains 0 items
Photographs of Gap Filler project 13
Photographs of Gap Filler project 13
Photographs of Gap Filler's thirteenth project, the 10 Square Metre Office Building.
Contains 60 items